Дали би ми ја замениле во банка? Прегазена е од кола,целосна е само е извалкана,се читаат и сериските броеви,и колку би била провизијата за неа?
Здраво, имам една ситуација па некој мозе да ме посоветува. Се работа за кредит за кој по хипотека беше ставен имот.Кредитот престана да се уплака и дојде до извршување на имотот! Цела оваа постапка одеше преку извршител.Ова беше пред 2 години. Сега побаравме потврда од извршителот дека е затворен долгот да ја однесеме во банката за да ни дадат потврда дека е се чисто ни викаат дека не е затворен долгот во целост??? Како е возможно кога е извршен имотот кој го обезбедувал кредитот???
Правев крвна слика железото ми беше 34, па после ми рекоа пак да го проверам сега ми е 38, јас мислам дека е многу, граница е до 30 и осеќам промени на кожата не знам дали е од тоа, каде се оди за да вадам крв, болно ли е тоа не сум вадела до сега?
Се греам дома на клима, последниве неколку денови воздухот што го пушта климата мириса малку на изгорено. Инаку климата работи стандардно, ништо невообичаено освен миризбата. Знае ли некој што до што би можело да биде, зошто воздухот мириса на изгорено?
Да не е за чистење? Инаку проверија на време, дека јас имав аспиратор и така по малку подмирисуваше, дури не цркна комплет. Оттогаш научив штом нешто покажува дека не е во ред, одма на проверка.
Веројатно не ги бараш оние што ги има по повеќето продавници за попарување. Види кај овие што продаваат боза, локуми, баклава по слаткарнициве таму би требало да има. И Стокомак во овонеделната понуда имаат свеж кадаиф.