Каде се исплаќа повеќе да разменам поголема сума на евра - банка или менувачница? Се сеќавам еднаш сакав во банка, од денари да правам евра, вработената сама ми рече да отидам во менувачница, зошто таму поголем е курсот, но за обратно не знам
јас му купив сони на мојот, значи како да ти кажам дека само прашина ни фаќа, некад ја пуштам да играм, он го нема пипнато
Изводи се вадат во општината кај што живееш. Јас сум од општина Ѓорче и изводи вадев во матичното во Ѓорче.
Може некој да ми помогне како да си пријавам состојба на броило на евн, не можам да се снајдам.. Да му пратам слика, да ми каже што и каде треба да внесам.
Ова порано вадев во општината кај што живеев, па потоа позади Археолошки, сега се' е испомешано, кај ќе им текне таму праќаат.
Најбрзо ќе ти стигне да си поднесеш онлајн и да стиснеш со со достава до дома,, ако одиш таму ќе чекаш редици и 3 пати ќе треба да одиш од што се неодговорни
5 дена вртам во водовод по пола саат чекам никако да ме вклучат , дали се добива воопшто или онака се ставени тие телефони? Или откако на пола луѓе им доставија дека должат а всушност не должат не креваат
Отприлика после колку време има на патологија резултат од биопсија? Бидејќи на бројов на кој треба да се јавам и да прашам, не ги добивам, со денови вртам и ништо. Во октомври ја направив биопсијата, во ноември отидов за резултат мислејќи ќе има, немаше. Да бев од Скопје ај ќе одев ќе прашував на шалтер ама вака не можам да ги добијам.
Мене за две недели ми стигнаа, а ми кажаа за 3 недели. Последниот пат кога носев ми кажаа исто за 3 недели, ми се јавија за 1 недела дека се готови, баш се зачудив за толку краток период да се готови.
Е па така вадам јас. Ама си чекам таму. Блиску ми е. Не е до нив. Паѓа системот и затоа се чека. За водовод..... Оди директно таму. Не креваат на телефон.