За крштевка што се носи? Однесов комплет за бебе кога се породи другарка ама сега ме покани и за крштевка, стварно не знам пак ли истото?
Се прави со еспресо исто како обично макијато, само со многу повеќе млеко Кај класично макијато соодносот кафе:млеко треба да е околу 2:1, тука е околу 1:3
Зависи колку сте блиски.. Можеш облека,накит(белегзија,обетки ако е девојче),некоја играчка,дубак,хранилка или нешто такво.. Јас обично прашувам што им треба барем да знам дека ќе си го искористат..
Нас во принцип сите ни дадоа пари во плико. Или пак можеш да купиш некоја играчка (имаш во чико голем избор), да прашаш што им е потребно или пак алка или крст златен како привезок што може да остане
Пред некое време на ФБ ми излезе некое Macedonia souvenir corner, имале и дуќан стара чаршија. Видов таму облека, лигавче и Др за бебиња со македонски и слични апликации. Мислам дека прават и персонализирани. Друго можеш да купиш нешто што би го користело бебето, како нешто за хранење, играње или нешто што ќе и олесни на мајката. Ако се работи за блиска пријателка можеш и нешто персонализирано со името на детето, дека нели сега со крштевката детето официјално добива име.
Не би ти препорачала. Стар систем е ова. Ако ти е за ретчење, купи си ножици за ретчење. Имаш на битпазар. Три месеци. Мислам не се страшни, пред некој ден видов една дома ја утепав. Пролет искачаат, ми личи од цвеќиња. 0-0 Те прочитав и подоле, да не внесуваш грешен мејл? Преку ујп мене одма ме најави. Не постои опција за жал.
Јас си викнав служба за ДДД, што е сигурно сигурно е пошо со бебе и дете сме дома, да не се некои болви па да се размножат да неможеме да ги сотреме после
Евн онлајн дали ви работи? Јас пробувам да отворам за да ја видам сметката и ми вели проблем со конекцијата.