Да не има некаде група каде може да објавам облека за возрасни за продажба да се ослободи простор кај мене ? Фала ви
Ми тербаат ситни работи за кујна, ренде, црпалки, силиконски лажици за мешње, цедалки и такви работи. Вчера бев во базаро нишо немаше. Планирав да одамво аџико и алфи. Не знам во меркур како се цените? Инаку фала на предлозите Јас секогаш постирам во групите на фб “подари не фрлај” има многу такви ина и за секој град, па можеш на некого да му ги дадеш така. Сум подарувала и гарнитури и садопери и такви поголеми работи
Во Џамбо поефтини се мислам. И по пазарите во продавничките за пластика се поефтини, Хомакс се поскапи. Има и на Битпазар после тезгите дуќанчиња за такви работи и многу се поефтини, јас такво за торта како постоље купив од таму 500 ден., во Хомакс и Базаро околу 1000 беа. Исто и даските поефтини се. Дуќанчињава мали се, ама се' има, треба да прашаш, се' ќе ти извадат.
Фала ви женски, ќе побарам во џамбо, аџико и меркур. Немам време кога да одам по пазари а знам дека поефтино е таму, јбг на работа до 4
Здраво, од пред некој месец сум вработена и осигурана.првиот месец добив минимална плата на сметка, наредниот стотини денари(одлучивме на рака да биде исплатата).Дали прави некои проблеми тоа за понатака за стажот и пензијата?