Падна бомба од небо па удари баба меца тече гној тече крв кој излези тој е прв ќе те кажам на чуварот да те фрли во бунарот ти ќе леташ како страчка автобусот ќе те смачка. The end
еден, два, три, глувчето се скри зад една капина газот си го скина. Топчето ми падна, Калина го грабна, Дај ми го Калино Не ти го давам Ќе го продадам за два гроша - Калина е лоша!
А козметички бои МИКА во прав каде може да најдам низ МК и дали некој можам преку некој да ги нарачам...
Стварно е таа димензија? Имам висок душек, никако да најдам цел да го покријам. Нарачав од една да ми шие, џабе, пак не беше таа димензија.
Да не има некој случајно искуство со Chesterfield ташни или паричници? Пишува дека се чиста кожа па ме интересираше.
И мене ми е висок душекот баш од таа причина шиев кај нив по нарачка ќе си ја кажеш висината на душекот и така ги шијат а не да барап 240
Абе демек и на оваа и кажав што ми шиеше, па пак не е тоа тоа. Штом си задоволна ќе нарачам, одамна ги следам. А кажи ми, цена за такви големи димензии која е? Т.е тогаш колку плати? Да добијам осет..сеа претпоставувам и поскапени се..
Околу 2000 беше со 2 навлаки за перница Искрено беше поскапо од оние во стружанка пример по 500-600 што се ама барем го користам сеуште