@Mrs. right сеа се смеам, вчера притисок ми се крена боже да помогнам(и јас правам со сличен рецепт) на крај ќе испаднеше советувам некој да се отруе по дома ств пробав безброј пати да кажам дека е безбедно, на крај паники Ај битно сите си се изнасмеавме
Маж ми направи сепариња од палети, сакам да им ставам врз нив како душечиња. Кај да најдам вака како на сликата?
Јас не знам како испаничив толку синока ,ама изгледа ова стварно многу делува уште сабајле видов една помала на тераса излегуваше од кошот кај што има топче и беше како пијана одвај лазе ,друга гледам во соба кај што нема топче излегува една исто помала ама бавно се движи по ѕидот, и нај интересно сега пред малку влагам во другата соба на ламинат шо да видам од нај најмалите бубашваби излезени и си стојат не лазат башка една одблиску ја видов и беше превртена на грб и со нозете претеше само. И не знам поим немав дека има на горниот спрат толку мали до сега ги немав видено. А само во ходник ставив топче на горниот спрат и приметив како да беше малку претено на него. А само по 2 3 гледав горе ,сега други испагат.