За операција на срце под фондот е, за друга интервенција незнам. Јави се во фонд на здраство и прашај конкретно за таа интервенција што ти е потребна, ќе ти кажат.
Kade niz debar maalo e Zona 1 parking tabli na POC? Ne zonite na gradski parking tuku specificno na poc zonata (broj za poraki 141414 so ograniceno vreme 2 casa)?
На страната на поц имаш детално. Дебар маало само кај боемска мислам е таков, орце николов и споредните улички се за резиденти
Остај тоа, мене ми е страв после нели комисијата поставува на крај по едно прашање, јас не знам какви прашања ке ми постават ако незнам да одговорам ниту едно ќе пропаднам во земја. Дали вие го учевте материјалот од дипломска и презентацијата. Мене менторката ништо не ми спомна да учам само да повежбам презентацијата.
Зависи каква операција на срце .. Бајпас е 100% под фондот ..не значи дека и сите други се под фондот
Операција на уво не покрива. Јас само се надоврзав на другата членка Ане и пишав дека само операции на срце покрива директно фондот...без рефундации без глупости Уво само ако имаш приватно здравствено осигурување
Сакам да си купам зелена глина за да си ставам на лице, оваа може ли? Или да препорачате некоја од кај да земам?
Ne gi pisuva ulicite za tabli na stranata za zal. Boemska da a dali onoj golemion parking pred city park hotelot i madzo e za so poraki na poc?
https://faktor.mk/gragjanite-koi-ne...zraboten-e-obrazec-za-prijavuvanje-prekrshoci Ја видов статијава и пробав да пратам маил. Мојот проблем е шо во куќата кај дедо ми (никој не живее ) сметките се високи и се пожалив ми рекоа прочитај ама саатот е на улица а стакленцето е жолто и не се чита ,па пак се жалев и таа дрска као ќе пратиме некој да чита и наша обврска е квартално да се чита (шо и да значи тоа ) па ќе ви корегираме а викам во иднина како да не дојде до ова -не знаела ! Па сеа сакам да пуштам претставка ама не знам дали треба да биде на име на корисник(починат) или може било кој...
На страната ги има сите зони обелезани со мапа со се за гоа кај е резидентен паркинг па по тоа може да се приентираш. А конкретно тој паркинг е со плаќање има табла
Каде има убави столни ламби (до 1000 денари) во Скопје? Ама продавница да е, не сакам да нарачувам онлајн. Фала ви