Комисија. И плус ти го даваат завиткан како ролна во вакуум, па е лесен за транспортирање. После го отвитикуваш и треба да стои така отворен еден ден на креветот да се оформи.
Затоа што во викендичка ја оставивме од како ја купивме и друго ништо не пуштавме таму , точно 29-30мин раб машината и толку стигна сметка за струја ,друго ништо не користевме тој месец може и да се провери на сметката пишува мислам , незз што е толку невероватно , цел извештај дадов за машина
Нема врска. Претпоставувам дека тие што се веќе запишани им дозволуваат да завршат, ама не запишуваат нови. А тебе ти се фаќа да влегуваш како нов студент. Ова е според мое мислење.
Секој ден ја пуштам, и на ефтина и на скапа.. Треба 30к да плаќам минимум според ова.. Ма и фазла ниедна програма од пола час не користам.. @Crnookata купи си, ич не мисли, lifesaver е..
Ве молам за инфо Денес од Сетек купив тостер,таму не го отворив мислејќи дека е поголем но кога отворив дома испадна помал од што мислев. Постои можност да го заменам или вратам ?
zdravo dali nekoj znae aptekata shto e vo sklopot na sistina sabota dali ke raboti i do kolku casot raboti? fala vi
dali nekoj znae kade onlajn moze da najdam nekoj shto izrabotuva vakvi po zelba i da prakaat po kargo?fala