Сутлијаш колку дена е во ред максимум да се конзумира ако стои на ладно? Вака визуелно и на мирис ми е океј ама шознам не сум некако сигурна
Има ли некаде резултат за субвенциите за клими што беа од Владата? Блиска роднина постара жена има аплицирано, до почеток на октомври бил рокот ама не можам да најдам информации дали е објавено веќе кој добил.
Дали некој овде има вработен во аптека , дали може магнезиум цитрат кесички да земам 10 на пример или 5?а не 20 како што одат во пакет ,сакам прво да видам како ќе ми реагира чудово , ако ми е лошо од една две ,што ќе ми ги 20 ...така еднаш земав витамини на солгар мислам , премногу ми беше лошо од една таблета за џабе дадов околу 1.000ден
Е, фала баш ќе прашам и утре за сигурно , знам дека се треба време да се пие за ефект ама што ќе ми се 20 ако од едното не ми е ок ,среќа тогаш таблетите имав на кого да ги дадам
Од Соглар ништо не чини, барем моето искуство е такво. Овие можеш и на кесички да си ги земеш, буквално немаш потреба од цело пакување и сегде ќе ги најдеш.
Твоето искуство е такво, моето е сосема спротивно. Ќесичките со суплементи се најлошото нешто за организмот.
Над 200 евра ако увезуваш нешто треба да пријавиш за царина ,канта сирење брат нее 200 евра стави во ѓепек и не се замарај