Здраво, кои се најефтини таксиња во Скопје? Може ли некој да ми каже итно ми треба, благодарам однапред
Ги фалат доста солгар ама имам пробувано , повраќам од таблети и витамини , некои луѓе за жал не ги поднесуваат ,но тоа не значи дека не се добри било на солгар или друг , се согласувам кесички се најлошо ,ама немам избор како друго
Можеш и цел багажник. Ако те фати царина дај 20/30е и цепај, ништо не ти прават. Работев 5 години на граница. Искусен 'крими' сум.
Од кој показалец,во земаа отисок од прст,на изборите.Гледам,некој од лева,некој од десен? Што е работата?
Имаше еден виц за цариниците. Се мислеле колеги што да му дадат подарок за свадба а да не се обрукаат, да не биде ефтин поклонот. На крај се решиле да му дадат трета смена.
Не знам дали има ваква тема , го има некој ова правено ? Не ме бива за готвење дали ќе го погодам воопшто , убаво ли е ?
И тоа трета смена понеделник спрема вторник. Имаше еден цариник, више во пензија е, ако сакаш да минеш цигари ти бараше шише узо за него. Секој 3 ден човекот купуваше узо и накрај на последна тура празно шише узо зеде го наполни со вода и му го даде.