Конкретно за понудите мислев. Еве пример Sara Fashion, не ми е отклучена, ама пишува од страна дека е до 31ви октомври, затоа прашањето ми беше дали и после тоа би била достапна таа понуда или менуваат други
Вака пак јас косата природно ми беше густа и бујна.... Потоа ја избланширав и опадна а во време на корона исто почна многу да ми пага Сега пола ја немам од тоа што беше и сува е Надворешно нема помош Сакам да пробам со биоксин таблети но не знам дали овде ке ги најдам кажа членка косата растела како луда. Исто ми кажаа можело и витамин Д3 и биотин б7 да го пијам некое време. Па не знам која е подобро Првите или втората комбинација А за овој период ми треба и за малку посилен имунитет подлежна сум многу на настинки.
Достапна е дотогаш, после нешто друго ќе понудат. Срцата не ти ги земаат ако не ти е отклучена понудата.
Да ама дали може во различна продавница? Јас земав од ист гејт а после видов дека во сити мол има бројче што ми одговара, па дали менат така?
А каде имаат продавница? Конкретно оваа кај Ла, како шо видов веќе не е нивна. Точно, важи до тој датум и толку е, ретко кога ги продолжуваат. Затоа ја предвреме не ги отварам, туку дирекни во продавницата