Само дисконтите на Тинекс. Има сеуште маркети на Тинекс. Ваљда нема сите да ги преименуваат и пренаменат.
Ананас е македонска компанија, од тука ти праќаат производ. Доставата е како сите, зависи нели преку кое карго го носат
Вработените секаде се проблем. Ги плаќаат 40.000 ден. а работат како за 5 души. Не знам колку се платите во Тинекс, ама не верувам да има подобри услови од Кам и Стокомак. Тинекс на многу места има и самоуслужни каси каде сами си наплаќате за купеното. Еве и во пренаменетите маркети Конто исто има такви каси. Една вработена на каса и 5 самоуслужни каси. Така е во Злокуќани, а верувам и во другите маркети. Претпоставувам дека ова е поради лош начин на работа (најверојатно ќерките), стратегија и недоволни услови за работа.
Зависи кој производи. По габаритни производи се чека повеќе. Снаа ми нарача гарнитура за на тераса, ја чекаше можда 3 до 4 недели. Ама стигна онака како што беше опишана и на слики се комплет уредно. Нешто помали/поситно би требало побрзо да стига
Се исплати ли претапацирање на гарнитура? Некој искуство со ова? Конструкцијата е супер и стабилна си е нема мрднато, само штофот веќе е омекнат и оштетен на делови. Ве молам за мислење и доколку знаете колку отприлика чини, ќе ми значи.
На Тинекс се. Ама не сум сигурен дали ќерките му го водат тој маркет. По начинот на работа, претпоставувам дека се они.
Ако може, ми треба некој правник или некој што има познавање од социјални работи, да ми пише лп. Не би сакала овде да објаснувам за што се работи