Дали можам да направам алерго тест на приватно и колку ќе кошта? Матичната и дерматологот не ми дозволуваат да правам, а јас сумњам дека имам нова алергија.
Зошто не ти дозволуваат да правиш многу чудно ги праша ли Зошто не ти препорачуваат мислеше или не ти дозволуваат иначе за приватно секако можеш да направиш прашај во некоја од приватните лаборатории колку кошта алерготестот Имаш бројчиња на интернет од приватни лабаратории
Можеш во Авицена пример, доста се скапи, јас правев за син ми, ама пред 2 години сигурно. Зависи кој панел сакаш да го испитуваш, имаш цени за секој панел на нивната веб страна.
Дали отворено сирење може да се замрзне и после да се јаде? Или колку ќе стои да не се расипе така отворено?
Може но прво стави го во кеса убаво завиткај го па во замрзнувач П.С.пред јадење прво одмрзни госериозно може
Дали по маркетиве можам да најдам Божиќни декоративни колачиња? Лани знам дека имаше само не ми текнува каде
Сирење не се замрзнува, се чува во солило. Ако немаш солило стави вода во кутијата и зависи колку ти е солено сирењето, можеш малку сол да фрлиш нема да има гајле со месеци може така да ти стои