Вадат за вработување..и ја така мислев ама по се изгледа ќе мора на гладно ,ама неделава нема да можам , дали медицина на труд работат почеток на јануари после нова година или ...ако некој знае да отидам 3ти јануари или така нешто
Повеќето утрински беа откажани, попладнево почнаа да летаат. Имаше слетувања од Дортмунд, Виена и Брисел и полетувања за Хамбург и Виена. Повеќето се одложени, а има и неколку откажани. Ова е моментална состојба на полетувања
Јас од веро ги купувам најчесто, glade или airwick и стварно многу мирисаат, што дури тешко станува ако гори подолго.
А дали е задолжително да се присуствува, и пр. ако тој ден не си присутна дали може или има следен пат.
Здраво на сите. Ми треба ваша помош. Не живеам во мк и немам како да одам да се распрашам сама, а сајтот никаков недонаправен не можев да разз ништо. Ми стигнало некое писмо од ујп во пошта но мора лично да го земам а не живеам во Мк. Претпоставувам за што е но немам кого да контактирам/ да ме упати некој. Ако има некоја тука што работи во Ујп би сакала да ми пише ако може да ја прашам нешто. Исто така, за ваква раб кого да ангажирам? Сметководствено биро или адвокат и препораки за некои? Навистина сум мн загрижена, а од тука не можам ништо да направам. Плус не ни знам што вели писмото. Пробував од странство да се јавам на бројот во ујп никој не крева.. извинете зс долгата порака и благодарам однапред