Има ли некоја млада девојка над 25 год без разлика на годините Со без родители ,без помош Дали успеела сама т.е да се пресели во друг престој со една плата Може инбокс
За Бугарија и Грција мислам дека не може, но за Албанија и Србија треба да извадиш работна дозвола. Најлесно е за Србија преку Open Balkan. Рргистрирај се на сајтот и направи Open Balkan ID. Но, ако немаш врски во јавна администрација, џабе ти е целиов труд.
Има и тоа од повисокиот врв да речам , ама не знаев до сега дека може така сепак се рачунаме како странци
Здраво, на работа кршиме лепче со паричка и ме интересира дали се купува нешто за тој што е кум? Негде прочитав дека се давало пари или нешто се купува, иако до сега не сме зимале ништо, па ме интересира дали има таков обичај.
Дали има некаде по аптекиве лидокаин крема за топична употреба? И како се вика? Нешто слично на емла.
Јас имам ИПТВ. Има многу канали. Македонски, српски, хрватски, босански, словенски, италијански, германски, турски, и др. Јас ретко гледам тв. Маж ми го поврза преку интернет. Му помогна тој што ни ја понуди телевизијата. Знам дека плати за приклучок и на другиот телевизор.
Да, одиш надвор од државата, мораш да имаш. Не го бараат секогаш, ама може да се случи да ти го побараат.
Низ маркетиве. Имам гледано Веро, Тинекс, Рамстор. И баш денес видов во кит- го, значи има и таму. Би требало и низ специјализираниве продавници на Краш што се.
Мене секогаш ми барале. А на пример и за србија треба а ретко кога ми го побарале, а во Косово секогаш