Можете ли да се логирате на мое здравје? Имам профил и сум го отварала. Сега цело време ми кажува дека системот има проблем со најава. Дали кај сите е така?
Јас праќам преку телефон, се регистрираш на western union и пишува чекор по чекор што и како треба.Пет минути работа е ,а и помала провизија има од менувачниците.Првото испраќање пари ми беше без провизија.
Немам појма кај да прашам. Ми треба spearmint tea. Никогаш не разбрав дали чаевите од нане кај нас се spearmint или peppermint? Некоја да знае каде можам да најдам spearmint?
Не се разбирам во банкарски работи дали ако брат ми ми префрла месечно пари на трансакциска на крај ќе подлежат ли на данок УЈП Преку НЛБ банка сум Или треба некако да се пише кога ќе ги префрла. Фала ајде кој знае нека каже
Ако испраќа секој месец иста сума можно е да реагираат од ујп. Не секогаш, ама има мали шанси. Затоа нека си пишува дека се за лични потреби или подарок. Генерално, мислам дека нема да има проблем освен ако не се работи за некоја поголема сума на пари.
Golden garden Skopje Новоотворена продавница им е ова сега во Скопје од март, првично во Велес се отворени. За двете последни свадби од таму купував.
Preporachajte dobra stranica za kupuvanje mebel, potocno g forma mi treba kauch. Ne mora od najskapite so umereni ceni a da ste zadovolni