Знам глупо е прашањево, ама ви отвара фб? Се' друго си отвара без проблем, само фб не.. само кај мене ли е вака?
Дали е потребна писмена согласност или слично од родителите доколку дете над 15 години ќе патува само во странство со авион? ИТНО!
Незнам, мене еве ми отвори. Незнам зашто не ти отвара Па мислам дека е потребна зашто детето е малолетно и патува само !
Мене ми отвара фб кога ќе се најавам со лозинката без проблем,нешто кај тебе не е во ред,можеби имаш некои вируси во компјутерот,па затоа не ти отвара.
И во Универзитетска библиотека може има нешто бидејќи таму обично може се и сешто да се најде!Исто и во било која библиотека можеш да провериш!
Како се вика лепотанот,то ест актерот што го глуми таму тој како да речам главниот што му е така сини очи нешто има,кафеасто косуле од Комесарот Рекс серијата што ја даваат на AXN каналот?
Си ги направив фармерките мрсни со млеко за тело си го мачкав телово со Нивеа многу е мрсно и земав да ги облечам фармерките и како сум се облекуваала, како сум тегнела со рецеве и сум си ги измрсила на неколку места, а фармеркиве се светли и ми се познава како флеки. Им ставив aris почекав 10 минути и ги измив во леген. Кога се исушија уште повеќе се познаваше дури се познаваше и средството шо го ставив бе пак ги закиснав во леген со прашок, тријам и не бре не паѓа. Имате идеја со што би можела да се испере и да ги снема флеките
Требало веднаш да ставиш сјај и да ги испереш, а не арис, што секако сега и од него се познаваат флеки. Е сега ништо, јас барем мислам дека нема што друго да правиш, освен нови фармерки
Пробај со Ваниш оној розовиот што е за алишта во боја.Или едоставно испери ги неколку пати со течен Персил.
Која е блогеркава? Позната е, често среќавам нејзини слики но го знам блогот. Се надевам истата девојка е.