ќе сакате ли да ми препорачате квалитетен шампон за исправување на коса и каде да можам да го најдам ??? плсс
мое искуство и мој совет ти е herbal essence розевиот,сепак ке си прочиташ кој е за права коса,го користев една година и ств ми ја исправи косата,сега користам друг што не е за права коса ама сепак мојата коса си е права
Ова го имаш во продавницата за здрава храна во рамстор, што е доле во подрум спроти топ шоп. Ама имај во предвид дека маката предизвикува неверојатна нервоза. Јас сакам да прашам како да префарбам едни пантолони што ги имам. Или да однесам некаде да ми ги префарбаат во друга боја. Кој знае нешто повеќе за тоа нека ми пише во пораче.
Дечки да бе прашам нешто: денеска мајка ми требасе да ми прати извод на родени по брза пошта и и реков прати го по брза не по обична.. Била во македонски пошти и прво една и кажала дека брза пошта чини 1500 денари отприлика што ми е ок цената,после таа од шалтер се сменила и дошла друга и и предложила пратката да ја прати преку брза авионска пошта како препорачано писмо кое чини 160 денари и мајка ми рекла ок и така ми го пратила изводот. Е сега јас би сакала да знам дали некој е запознаен во ваквиот начин на пракање оти јас секогаш преку дхл сум праќала и ми падна многу чудно,брза препорачана а 160 денари и плус не и дале никаква шифра,број... јас како ке го барам во пошта кога ке појдам,знам дека може со име и презиме ама нели на брзите пошти секогаш постои шифра или грешам?? Вечерва ја прашав мами дали и дале некоја шифра и гледаше гледасе таму на едно ливче што и дале и ми вика овде има само приемен број... Ама приемен број колку што знам е бројот со кој таа пратка се прима во поштата и нема никаква врска со шифрата што се дава .. пример кога се праќаат пари преку вестер унион ти даваат шифра??? ај хелп некој нека ми појасни работиве и дали ова е брза пошта или не.
Дечки да бе прашам нешто: денеска мајка ми требасе да ми прати извод на родени по брза пошта и и реков прати го по брза не по обична.. Била во македонски пошти и прво една и кажала дека брза пошта чини 1500 денари отприлика што ми е ок цената,после таа од шалтер се сменила и дошла друга и и предложила пратката да ја прати преку брза авионска пошта како препорачано писмо кое чини 160 денари и мајка ми рекла ок и така ми го пратила изводот. Е сега јас би сакала да знам дали некој е запознаен во ваквиот начин на пракање оти јас секогаш преку дхл сум праќала и ми падна многу чудно,брза препорачана а 160 денари и плус не и дале никаква шифра,број... јас како ке го барам во пошта кога ке појдам,знам дека може со име и презиме ама нели на брзите пошти секогаш постои шифра или грешам?? Вечерва ја прашав мами дали и дале некоја шифра и гледаше гледасе таму на едно ливче што и дале и ми вика овде има само приемен број... Ама приемен број колку што знам е бројот со кој таа пратка се прима во поштата и нема никаква врска со шифрата што се дава .. пример кога се праќаат пари преку вестер унион ти даваат шифра??? ај хелп некој нека ми појасни работиве и дали ова е брза пошта или не.
имаме нова перална но немам упатство центрафугите како се намалуват итн ... перавме еднаш абре ни ги остаре алиштава Некој да ги објасни функцииве (црни,шарени,пердиња,памук,бели на колку степена да ги ставам - нова сум не ме карајте )
Тоа значи само дека ке ти го донесат до дома, ке ти го дадат на рака и ке треба да потшишеш дека си примила и они ке донијат повратен одговор. Не е ништо побрз, а со оглед на тоа дека се одмори, ке ти стаса за еден месец. Мене во истиот град ми стигнува препорачано за 2 недели летно време.
Kети знам дека низ MK брза пошта е 200ден и стига или истата ден или утредента ништо повеќе а за странство стигаат ако не се лажам на 5ти или 7ми ден зависи до дестинација
Да не знаете како да си го проширам дупчето на увото за 2/3 мм каналче? Имав ставено подебела менѓушка, сега имам пирс и проширена ми е малку ама уште ќе треба.