Парфемот се нанесува на:внатрешноста од зглобовите, но не се препорачува да ги триете рацете една од друга затоа што тоа ќе ја намали трајноста на парфемот. На секоја рака нанесете капка, а потоа оставете да се исуши,деколте, односно на подрачјето помеѓу градите треба да нанесете парфем, но со мерка. Деколтето вообичаено е изложено на погледи, па не би сакале на тоа место да ви се појават флеки или пак иритација на кожата,зад ушите ќе ставите парфем така што прво ќе капнете на врвот од прстите, а потоа со нив ќе ја поминете внатрешната страна на увото. Во никој случај не прскајте директно зад увото.
Гледав на интернет за Самсунг Галакси 3/4/5, има Корејски и оригинален, која е разликата помеѓу двата?
Девојки каде има венчиња за коса обични црни без панделки,цветови не е важно дали се пластични или железни ???
Не би знаела да ти кажам точно временски,ама кога ќе го боцнеш со вилушка компирот,треба да биде мек и таа да пропаѓа во него.
diamond,de niro,el greco,domestika(privaten studenski porano i sobi izdavaa sea nz).... за други не ми текнува ама овие се некои шо издаваат и соби,џоа хотели се , а има и други онака куќи се и со соби ама не ми текнува сеа на имиња....ел греко де ниро мислам дека по 1200 е вечер ама не сум сиг....исто и милениум...позз
Искрено не На свршувачка само тие што ми се најблиски, зошто кај мене на факултет многу од колегите се дволични и не зборуваат со тебе, освен ако не им треба нешто. Нема што да им организираш ти, тие што ќе доаѓаат сами ќе си дојдат со автомибил, со автобус или со воз.
Пишав и во темата Компјутерски прашања и проблеми, но никој не ми одговори.. Зошто сликите што ми се сместени во папките не ми се отвораат..? Треба да стегнам некаде или.. ?
Јас не би ги канела, можеби две три со кои сум најблиска, но нема ти што да им организираш, ќе си се организираат самите. Поздрав и со среќа нека Ви е!
Како се викаше апликацијата за мобилен со помош на која можеш да дознаеш како се вика песната и кој ја пее кога е пуштена од друг уред?Се надевам добро објаснив
Сите 20 сигурно не бидејки не верувам дека сите сте толку блиски да би се веселеле заедно на таков голем ден,но тие што ми биле најблиски за време на студирањето и сум имала најмногу дружба би ги поканила. Во поглед на превозот би било убаво доколку би бил организиран од твоја страна бидејки сепак како гости имаат трошоци па превозот е навистина голем паричен терет особено ако доагаат од друг град. Јас на неколку свадби кај што сум била имало организиран превоз преку изнајмување на автобус иако стануваше збор за повеке луѓе.Сепак малце нефер покрај трошоците за поклон и за спремање да се дава дополнително пари за превоз до подалечни дестинации.