Секој четврток студентите ќе можат бесплатно да посетуваат опера, балет, концерти, театарски претстави, изложби и слично, а бесплатна ќе им биде и посетата на Милениумскиот крст на Водно,
Јас па незнаев каде да прашам... Наскоро сум на свадба,ќе седиме на иста маса со младоженците... Дента за одење по невеста,матично и црква имам црно фустанче А за вечерта бендисав еден бел со розови шљокици на форниот дел и розови сандали ама ми е глупо Од секогаш сум мразела гостинка а не па блиска во бело што мислите? Да си шијам друг со време?
Според мене, шиј си друг ако имаш време. пред некое време бев на свадба каде што една од блиските гостинки носеше долг бел фустан. сите ја гледаа глупо и велеа -како можела да дојде во овој фустан, од толку бои, баш во бело на свадба?! еднаш луѓето прават свадба и незнам како морала баш тој фустан да го облече. за да не бидеш и ти така чудно гледана, носи си друга боја.белиот ќе си го износиш во некоја друга прилика
Има некој/а што работи во суд или е правник? Ќе ја/го замолам за ЛП сакам нешто да прашам. Благодарам.
Мислам дека беше околу 500 денари. Не ме фаќај за збор, не ми текнува точно, ама од прилика цената е тука негде.
Дека е посетена темава повеќе, да прашам и тука. Каква е процедурата за ставање во мирување на факултетот на УГД?
Не знаев каде да го поставам прашањево а брзо ми треба одговор. Мотивот и споредните теми во Сердарот?
Нз кај да пишуваммм .. Ми се скрши мобилинот т.е јас го скрисв екранот значи се функционираа освенн екранотт цел е црнн ми барат 100Е заа нов екранн шо искрено немат да даммм никакооо плсу стар ми е мобб 3 години користенн че купам друг со тие парии ..Тук сите сликииии ми се внатрее мислев дек се во мемориската ама мемориската буквално празнаа бешее е сега усште поголем проблемм во мобилниот ги имам со пасворд сликитее а ги имамм со дечкомиииии првитее сликииии ко ги напрајвмее на плажа ваму таму значи сит еубај сејќавања ми се тамуу башка другите 4000 слики и сега какоо можамм да ги изваммм наа лаптопп ситее ? или немозам ? дечкоми ми викашеее дајј демек знам какоо це ти ги истам ситее амааа неможамм поради една сликааа у пмм се сликавв голаа бевв изгорена од наморее и да видамм викавв разликаваа каква е ии заборајв да ги бришамммм и сеаа ми е страмммм пошоо не сме толку интимни со дечковоо не ме имат гледано гола нишо така и нејчам преку сликаа да ме вијт Што да прам да и ги спасам сликите ве молам кажете ако знаете
Лелее...ке ти ја вииидииии. Страмотаа.. неможиии вакааааа. Земиии мууу гооо .... телеФоноооот. ИИИ ууукклучи гооооо во компјутерррррр. АКо работе, можеш да и префрлишшшшш/ И супппп. Ке средиш. Ама, прво.....земиииии муууу гооооооо...... телефонооооооот од дечкоооотооооо.
^^ Лелееее има 4 илјадиии сликииии и се сликала гола сончана, е којјјј јааа сликал беееее, не можела сама да се насликааааа, морало некој да ја сликаааал, значииии некој ја видеееел голаа а она на дечкотттто не мууу дава гола да јаааа видиии. Три годддиииниии го користиии телефонот и уууштеее не научила какоооо да префрла сликиии од мобилллен на компљууутттееер На некојјјј му е досааадднооо иззгглеаааа... И јас летттовоо изгорееев ама не се сликааав голааа со мобиленнн, туку се мачкавввв со кисселооо млеекооо и ми поммминаааа
вака ние кога ја работевме Сердарот мотивот ни беше храброста на Кузман Капидан а споредни теми незнам ваљда споредна тема тика е мајка му вереницата Марија или како и да беше оддавањето почит кон мајка му од страна на старите Албанци и така нз не се сеќавам убаво ја работевме пред 4 год