Пак јас со моите,така да кажам глупички прашања...ама ако..да прашам јас.Дали некој ако носи од оние цветните панталончиња,што и да се...кога ќе испушти гасови,’’прекрасниот парфем’’ мириса на цвеќиња? И кога сме кај цвеќињата дали навистина во Бугарија за телевизор во боја викаат цветен телевизор?
Знае некој како да се ограничи видливоста на насловната фотографија на фб, т.е да неможат да ја видат оние кои не ти се пријатели?
Какви попусти жити се, глупости се само, цените им се набилдани до бескрај. Попустите се знае кога се, крај на зимската сезона, тогаш влагај во тера нова, бершка, калиопе и има да се изнакупуваш. Е тогаш има вистински тепачки
Хахаха се уверив .. исто како и секогаш дури и многу помизерно . Единствено во Нептун вредеше попустот
Јас сакам да прашам ако некој знае да ми објасни како иде изборот на девојки за календарот на Пелистерка, односно дали има ко конкурс негде каде што се пријавуваат, или самите прават избор, фотографот, или кој и да е главен на сето тоа снимање.. ??
Телескоп пред можеби една и пол година видов во книжарницата порано што беше на Култура во ТЦ Буњаковец. Сега мислам дека не е повеќе на Култура. Ама провери можеби имаат. На сама Партизанска во преминот што е кон Градежен факултет, веднаш до Бодилајн. Тогаш цената му беше околу 15.500 денари.
Сакам да прашам. Планирам да направам детална проверка на мојата крв во Скопје, односно во Филип Втори. Имам порано одено таму ама сум заборавила во кое одделение и на кој спрат беше, дали некој може подобро да ме упати?
Една мала помош од скопјанки ако може . Каде можам да најдам по поефтини цени комплети на тањири и прибор (некој магацин или слично, од каде набавуваат и другите за малопродажба). Ми се потребни 4 комплети, па затоа и да искористам нешто. Некако кај нас се малку поскапички, па ако можам да искористам нешто поефтинко . Совет?!
Доле кај шо го пишуваме коментаров има опција ПРИКАЧИ ФАЈЛ кликај на него одбери слика и после стегај таму прикачи или ок незнам шо излегува.. ако не ме свати слободно прашај ќе пробам појасно да објаснам
Не сум скопјанка но ке пробам да сум ти од корист. Зошто не пробаш на пластичарската улица од рефусните целосно бела керамика да си направиш сама комплети.Ако си љубител на такви.Јас лично сметам дека на таквите никогаш нема да им помине мода а и кога и да ти затреба ако нешто ти се распари ке си докупиш. Има една продаввница во која надвор има извадено многу новогодишни елки.