Имам слушнато дека има еднодневни тури од Ск до Попова шапка, ама не можам да откријам преку која агенција. Да не знае некој случајно?
Лебчето што се дели со паре, нели има дел за Господ и куќата, пошто стоеа засушени се,а знам дека се чуваат. Но што се прави со нив?
Прво сакам да прашам, колку чини во Рамстор да направат портрет на одредена личност? Пример да им однесеш слика и тие да ја насликаат, да ти ја урамат, се тоа. Друго што сакам да прашам.. На едното уво имам три обетки, првиот пат ставив две и после некој месец и третата и од почеток немав проблеми, можеби малку болка и ми потече на едно место ама ставив Хидроциклин и беше ок. Е сега пред месец-два забележав дека увото ми е некако деформирано, подебело и поиздолжено за разлика од другото. Нема болка, се обидов со Хидроциклин, Алвен ама не помогна. Други не ме приметуваат, ама мене естетски не ми се свиѓа како изгледа. Има некоја маст за ваков случај?
Не знам дали е од ладното, ама телото ужасно ме чеша, посебно грбот, колковите, нозете... Не ми е сува кожата, ама чувството е како некој да ме боцка со игли посебно во пределот на грбот и боли. Некоја девојка да не има ваков проблем и како се справува ?