ај препорачајте некој ептен добар филм дечко ми ме викна кајј него и вика најди филм некој добар само не некој за плачење, ај помошшшшшшшшш
па незнам и јас, да биде само некој интерсен јас барав некој хорор сега и ги одбрав "insidious" и "wind chill" ама незнам да не е се глупави
Не знам. Зависи од товојот и од вкусот на дечко ти. Овие филмовикои кои ти ги предложи не сум ги гледала и не можам ништо да кажам за нив. Но еве ти неколку мои предлози, па ти одбери ако ти се допаѓаат: -Eight Below -Into The Woods -Not Cool
150 за влез, и 150 за изнајмување на лизгалки за 2 часа. Барем така разбрав, а ако грешам се извинувам.
Џој, Лидл има буквално насекаде, т.е на секој излез/влез од секој град и сите се обележани. А облека слабо, зависи како ќе завариш. Некогаш се наоѓаат по некои пижами, тренерки,влечки.. Лани јас купив панталони за скиење за некој си 10тина евра. Главно концентрирни се на храна.
Јас вчера влегов во лидл во солун , и од облека имаше некои јакни за на снег ми се чини по 20 евра беа, исто и панталони за на снег, потоа женски фармерки и машки чизми ( кондури ) на Kappa беа, нешто налик на тимерлентките