Па кај мене не сака, ми пишува дека е down. Инаку јас отфрлам опцијата дека ми е хакнат затоа што имам направено код да ми стигнува на фб ако некој влезе случајно, а и + преку тел имам фб.
А само фб не ти отвара пребарувачот? Друго ти отвара? Да не е нешто проблем до пребарувачот ако не отвара друго.
Не ме најавува фактички ,фб страната ми ја отвара ми пишува нешто само види слика подоле. Инаку пробав и од гугл не сака исто. Другарка исто не може да се најави.
Знае ли некоја од вас од каде можам да купам некои списанија за готвење со рецепти, со фотографии ? Има ли на плоштад на штандовите каде што продаваат книги? Цена?
@x.Daisy.x , списанија за готвење имаш и во одделот на секој маркет, таму кај што стојат весниците. Барај си Бакина кујна, многу убави рецепти има, а весникот е многу евтин.
Sakam da prasam dali ako te izbrisat od zavod za vrabotuvanje , poradi nenavremeno prijavuvanje , mozat da te prijavat kako vraboten ako vo meguvreme najdes rabota . p.s se izvinuvam za latinicata od tel pisuvam .
Знам дека има теми за Образование,но работава ми е малку поитна,па затоа ќе прашам овде: Дали има некој што знае да составува и решава Материјални биланси? Ако има,би била многу благодарна ако ми пише ЛП,само нешто да ми помогне.
Како го сметаат попустот со десетките од индексот во B-Watch? Една десетка важи само за еден часовник кој сум го одбрала или ? Малце ми е нејасно.