девојки сакам да ве прашам вие што имате нарачано од aleksandar kozmetik од нивната страна колку плаќате?. Денес сакав да нарачам ги видов цените па реков ајде да им пишам на фб страната на aleksandar kozmetik што е во ск. Но цените не се исти овие во ск се каде каде поскапи.ако некоја знае нека пише дирекно од страната ако се нарача колку се плака поштарина
За Битола знам, има една продавница од десна страна иде од широк сокак на почетокот е има изложено надвор нема да ја утнеш и плочи се продаваат и маички такви разни. Мислам дека по 400 денари беа.
Девојки за неколку дена сум на свадба кај братот на дечко ми, што да им однесам за поклон. Воопшто не сум блиска прв пат ќе одам кај нив. Ве молам за помош да оставам добар впечаток
Би ти препорачала да се договорите со дечко ти за заеднички подарок, било тоа да се пари или пак да купите нешто. Мене лично повеќе ми се допаѓа таа идеја, отколку да носите посебни подароци. А ако сакаш нешто плус да однесеш, тоа може да биде некој убав букет или пак бонбониера
Убава е идеата само не сум сигурна дали да носам нешто поголемо да не е претерано а само букет и бонбоњера да не е малу. Тој веќе има земено нешто
Епа штом дечко ти веќе купил подарок, можеш да се понудиш да ги поделите парите што тој ги потрошил за подарокот, а ти купи плус бонбониера. Не се секирај, не е малку
neli bese nekoj br 0800 ... ama ne go znam tocno kako bese...inace istecena mi e lk pa za da se slikam za nova...
Девојки малку помош ако може..ми се смени мрежата на телофнот и сега за да наместам рачно да изберам 2G или 3G?
Јас денес имам закажано за сликање па ке видиме за колку време ќе биде готов, а вчера ме исплашија дека се чекало по 1-2 месеца ама не ми се верува дека толку се чека