@eatpraylove90 може да најдеш во Рамстор во ГТЦ пред 1 месец имам видено дека имаше, ама скоро 2000 денари беше.
Во Зегин, во Еурофарм и во ДМ. Цената му варира од 1599-1899 ден. Јас го зедов пред две недели од Зегин, 1699 ден.
@Oscar Lady вентилатори имаш колку сакаш на пластичарска, од најевтини до најскапи, само што се дупло поевтини од големите продавници. @kala21 и @Lady Phoenix зависи од факултетот, некаде бараат само копии односно не зимаат оригинални документи (барем кај нас така) најдобро да прашате на самиот факултет
Кликаш на сликата на профил,кога ќе се отвори,десно до името од твојот профил имаш едно како стрелче надолу,кога ќе кликнеш на него ти се појавуваат опции во кои бираш кој може да ја отвори твојата профилна слика,бираш дали можеш само ти да ја отвориш,може да ја гледаат само твоите пријатели или па сите.
@Anabelle.Amorette да, ама сликава пак се отвара, онаа опција да неможе да се отвори? колку што знам имаше и такво нешто.
Сликата повторно ќе се отвара,но не ќе може никој ни да ти лајкне,ни да пише коментар. Порано знам не можеше воопшто да се отвара,сега и кај други профили кога гледам,вака е,се отвара,но ги нема опциите за лајк и коментар,веројатно е сменето. И кај мене е така направено,повторно ја отвара сликата,во опции барам нема таква за да направиш да не може никој да отвори.
Знaе ли некoј кaкo иде прoцедурaтa зa прaќaње пaри oд Мaкедoнијa вo стрaнствo? Никoгaш дo сегa не сум имaлa пoтребa дa испрaќaм и врскa немaм кaкo иде oвa. Инaку не се рaбoти зa прегoлемa сумa нa пaри. Мoже и вo лп дa ми пишете.
Сакам да прашам дали треба да вадам нов извод за на факултет и државјанство ново.Имам извод извдено од кога сум родена и го имам оргиналниот некој ми кажа дека немало потреба од нов можело и со стариот но некој велат обратно ..Ако некој имал искуство нека пише за да знам по со време да ги завршам тие работи со документите... оти не живема во Скопје а сум родена таму пак трба да чекам неколку дена за тиа документи да ги извадам .Фала однапред
Во ек на горештиниве си ги унаказив купаќите сум ги собрала влажни и сега имаат како точки точки низ површината, како од мувла зафатени (мама вика буѓа-јас ретко сум го слушнала зборов). Бели се , стававме неколку средства за дамки но не помагаат. Имате ли искуство со вакви дамки, како да ги избелам? Да пробам со варикина на крај, но страв ми е материјалот да не се оштети... Помагајте
Обично треба да не се постари од 6 месеци, провери на страната на факсот може пишува оти треба нови, или јави се и прашај си таму да не се зезнеш после.