На граница има не се секирај . Во кутија има такви листови и пишува дека се за нас Македонците,се пополнува листот со име презиме број на пасош и дата и на него ставаат печат
Ве молам некој да ми каже каде да ја најдам темата" како му соопштивте дека сте бремена "или така нешто.
Да, на тој мислев фала ти. Да не знаеш и како се вика? А бил некој во Peking Garden, новиот кинески/јапонски ресторан до Тренд на Плоштад?
Здраво. Нов сум на форумот, незнам можеби не треба овде да го поставам прашањето, ако треба преместете го. Локален насилник истепа мој пријател во една обложувалница, без апсолутно никаква причина. Тој пријави во полиција, извади лекарско дека е тепан. Исто така нападот може да се види од безбедносните камери (во полиција кажаа дека ќе бараат да се врати снимката од тој ден. Ако знае некој да ми објасни каква е процедурата понатаму.Бидејќи на лето некој ми кажа дека не работел судот (само во итни случаи). И каква е процедурата сега ако знае некој да објасни? Ништо уште му немало стигнато од суд, ниту од полиција му се јавиле на натепаниот другар. И со приватна тужба колку може да биде обештетен?
„Шангај„ се вика тој на Ленинова што го бараш и да работи. А тој до Тренд и јас го имам видено, многу глупаво ми излгедаше ко на улица да седиш и затоа не ме привлекол... Ако го посетиш пиши што е како е, дали има нешто интересно за јадење...
Мене ми се има случено Резултат е на голем стрес...кога ќе се ослободиш од стресот и ќе се опуштиш малку , тогаш се случува Страшно е. Помислив дека навистина ми се случува
Фала ти Инаку Peking Garden има многу убава задна тераса, и јас се зачудив кога видов само 2-3 маси напред. Можеш да разгледаш на фб или foursquare, убаво ми изгледа. Набрзо ќе одам, па ќе пишам како е. Од Ѕвезден океан сум страшно разочарана, а им бев редовен посетител.
Си купив едноделен костим за капење, розев, и земав да го исперам на рака оти нели нов е. Но откако се исуши приметив дека на некои места е ишаран, има потемна розева боја, накај виолетова. Чаре некое како да му ја вратам бојата?