Благодарам. На апликацијава ЈСП Возен ред ми пишува 15а дека оди по Илинденска а 15 по Партизанска и ете ти збунка...
@cinderella7 Книжарница на Просветно дело има во Сити Мол. Сугурно има и на други локации низ градот, но не сум забележала.
Имаш една кога се иде накај полициската Беко , и една пред неа после среднотот Јосип Броз на семафорите
Se Izvinuvam za latinicata.Ne najdov soodvetna tema za ova pa se nadevam nekoj ke mi odgovori.Sto se nosi koga ke te pokanat na mekici za prinova.Osven bombonijera,poveketo mi kazaa taka,pa dali moze i nesto drugo.Fala
Дa сите нoстa бoмбoњерa, нo јaс мислaм ти aкo сaкaш и нештo пoвише, не би имaле прoтив(немa лoшo дa им пaдне) хехехе пoзз и убaв пoмин
Дали некој го има учебникот Древни текстови за наставниот предмет Историја на словенската писменост од доц. д-р Виолетова Мартиновска за студиската група библиотекарство при Педагошкиот факултет и каде може да се набави?
Не сум била до сега на шопинг во Солун затоа што ми личело на снобизам тоа. Али сеа ми требаат продавници што ги нема овде. Н&М има ли во Солун??
Лаптопот ми беше празен и го остајв да се полни некој сат дури јас бев излезена. Сега го се вратив сијаличката уште светеше портокалово изгледа не беше влезено ко шо треба. Го приклучив и сега вака седи: ни нагоре ни надолу оди. Од ко ќе тргнам полначот и ќе приклучам пак почнува, надежно да „полни“ т.е. почнува ова белото три пати до горе да стигни и после то пак застанва тука и не мрда. Дали батеријата нешто не е во ред? Ваљда расипана или нешто др е во прашање? пс колку пари од прилика е една батерија? (си се спремам де ... :c )
@theowndemon Зависи за кој бренд на компјутер ти треба батерија. Јас имам купено нова батерија за HP по цена од 50 евра од Германија. А во нашите продажни места цената е повисока што не е никакво изненадување , 4200 ден. Ако навистина треба да ја промениш старата, добро провери ги цените затоа што има разлика за да знаеш која варијанта ти е најисплатлива.
Има. Јас во Солун идам за да купувам поевтина облека од тука, опасен снобизам тоа Однеси го на сервис, може и да е до полначот, нека видат што е проблемот за да не купуваш за џабе батерија.
немаш ништо проблем со батеријата освен ако не ти е наполнета..тоа што застанува ,така и треба..и кај мене застанува, оди неколку пати нагоре надолу и застанува,ама продолжува да си полни..тоа што застанува не е мерило дека ти е расипана..а портокалово свети секогаш кога ќе се испразни дури до крај не наполни..остави го на полнење,ако си се наполни на 100 % и после нормални си се испразни,тогаш немаш никаков проблем