Здраво друштво, дали некој знае колку се комуналиите за градба во општина Карпош? Ми треба комуналии за сутерен (незнам дали овде важи исто како и за подрум), 2 ката и поткровје. Благодарам однапред
Што се носи при посета на новороденче ? пари или поклон? Викендов со дм ќе одиме во посета на внуче од сестра му, земав едно интересно боди со натпис а сакам уште нешто како влажни, бебешка пудра и сл што ќе и се најдат.?
Ќе земеш нешто за бебето. Лигавче, кенгур, облека и тн. Ќе однесеш благо и ќе оставиш пари кај што спие бебето. (и кгоа се оставаат парите се вика, да си купи братче или сестриче)
дали некој знсе колку е развивање на фотографии, решив да правам memory lane и сакам да развијам некој сликички (многу се) па битна ми е цената )
@mihaelatraj зависи од величината на сликата, негде од 30-40-50 денари па нагоре Ова на памет, може и поевтино да најдеш но треба да прашаш
Вчера си го деактивирав профилот на фб и денес пак го активирав...сега сакам пак да го деактивирам но кога ја внесувам лозинката ми пишува погрешна лозинка..пробав неколку пати и се исто ...РЕШЕНИЕ?
Колкава е цената на max factor lipstick elixir ? Гледам во една наша парфимерија се на 50 % попуст, отприлика да знам... Кој ќе чека до понеделник.
Колку ефтиниии, па пола цена му е за џабе значи. 180 ден. Ги имаш ли користено, јас по балкански терк ... нешто ако е ефтино дане му фали