Од Скопје си? Ако да, кај градска болница на автобуска има фото студио, најмалите слики им се по 6ден, формат за во албум пример.Најефтини се во Ск.
Дaли некoј студирa или зaвршил нa фaкултетoт зa нoвинaрствo? Ме интересирa кoнкретнo зa вoдител, дaли фaкултетoт е лесен, кoлку се плaќa и oтприликa кoлку е плaтенa oвaa рaбoтa?
Не најдов тема глупи прашања, па тука да пишам. Пред некој ден на плинско несакајќи си ги потпалив трепките (и веѓите и косата, ама не е битно). Сега ми се мали, мали, скоро и да ги нема. Па прашањето ми е, дали пак ќе пораснат . Спојлер Напоменав дека е глупо прашањето, ама озбилна сум
Каде можам да испечатам навлака за перница со моја замисла ( конкретно слика+текст), и што цена отприлика?
Прашање до сите скопјанки.Дали оди автобус од државна болница до шутка и кој број треба да го чекам???
Девојќи извинете за глупото прашање, но ќе пукнам, а да не прашам. Значи како мала ми ги имаат дупчено ушите, но дупчињата на двете уши не ми се исти, на едното е погоре, а на другото подолу, и кога ставам обетки многу се приметува. Дали сега ќе може да ми издупчат на едното уво, а да биде во правец на дупчето на другото? Колку чини, и дали боли? Благодарам однапред.
Дупчењетo е безбoлнo, a кoлку чини, не знaм, ќе си прaшaш вo злaтaрa. Зa пет секунди ќе ти зaвршaт рaбoтa.
Аха, а дали после бушењето треба да носам медицинска обетка некое време па потоа бижутерија или? Инаку јас веќе има дупчиња само што не се во ист правец, треба само на едното уво да ми избушат во правец на другото.
Мислам дека треба недла време, ти ја даваат од таму обетката. 100-150 денари чини на двете уши со 2 обетки.
Како можам да платам заостаната сметка за радиодифуна такса, има некоја онлајн опција или? И прашање број два - колку чини солениот раствор за нос низ аптеките?
Aquamaris rastvorot vo zegin e okolu 160den so rasprskuvac,a na prvoto prasanje neznam da ti odgovoram