Имаат и Golden Rose колекција GR PRODIGY GEL DUO еве ги нијансите . А имаат и gel top coat само, односно над-лак, кој на било каков лак му дава гел ефект. Цените не знам точно колку се, ама во принцип Golden Rose се меѓу поефтините, ама имаат одличен квалитет.
Jas imam 3nijansi od toj lak od avon so gel efekt i ne sum zadovolna,kako so obicen lak da se imam lakirano i ne e mnogu traen,veke tretiot den pocnuva da se lupi
Имам две чанти на кои што кожата(скајот) им е малку изгребана, излупена. Дали може некаде да се поправи тоа, знае ли некој такво место?
Под Кале. Кога одиш под стоковна куќа Мост па пред да го поминеш мостот Гоце Делчев се врти десно и продолжуваш право. Веднаш лепенка до ресторанот Под Кале. Зарем лизгалиштето сеуште функционира?
A dali znaete kako se pijat primolut nor,se pijat po edna ili dve vo denot?i dali gi davaat bez recept?
Име на лекот (латиница): PRIMOLUT - NOR EAN код: 3838944505681 Генеричко име norethisterone АТЦ G03DC02 Фармацевтска форма таблета Јачина 5 mg Пакување 20 таблети (блистер 2 х 10)/кутија Состав 1 таблета содржи: норетистерон ацетат . . . 5 mg Начин на издавање Лекот може да се издава само со лекарски рецепт (Р). Посебни предупредувања Производители: BAYER PHARMA AG, Берлин, Германија, BAYER Weimar GmbH & Co.KG., Веимар, Германија Местa на производство BAYER Weimar GmbH & Co.KG., Веимар, Германија Носител на одобрение Bayer d.o.o. Ljubljana, Претставништво Број на решение 15-3468/13 Датум на решение 12.09.2013 Датум на важност Малопродажна цена со ДДВ 116.47 Големопродажна цена без ДДВ 86.66 Референтна цена 86.66 Позитивна листа: Да Фондовска шифра 98922 Проширен АТЦ G03DC02001 Упатство за употреба: Збирен извештај: Дозирање Една таблета од 5 мг треба да се зема 3 пати на ден во тек на 10 дена. Браилово писмо Да ako ti se prepisani izguglaj i ke vidis po kolku i kolku dena se pijat ubava vecer
Дечки знам дека ова не е баш соодветна тема, но веќе го напишав кај што требаше и бидејќи не добив одговор, морам тука, не ми замерувајте Каде во Скопје да одам за убаво да ми ги средат веѓите? Центарот и околината пожелно (Карпош, Капиштец, Влае, таа насока).
Кога ќе ги земаш во аптека прашај, ма да знаеш дека од овие можеш да имаш и несакани дејства како растење влакна на некои делови од телото. А може и ништо. Ако стварно не е толку итно да ја одложиш менструацијата подобро не ги земај.
Кога го ставам усб-то на пц, ми го дава само како Shortcut. Како да го отворам (повратам фајлови), битни материјали имам.
Значи имам еден проблем.. чувствувам потреба да одам по мала нужда не сум била од 14 часот а сега е 01:20 часот.Чувствувам дека ми се оди,бев 6-7 пати во веце дремам,дремам неќе бре и точка не знам што ми се дешава! Кажете ве молам што да направам за да се измочам (извинете не речник) Ми се иде,ама не можам неќе Совет некој што да правам? Аман не ми се смејте сериозна е работава Совет,не ме игнорирајте сериозно е