Колку време треба да се полни батерија на нов лап топ за прв пат? Или првите неколку пати, има ли некоја посебна процедура?Читав по нет некаде пишува додека не се наполни(после ова треба ли да исклучам од штекер?), некои 6-8часа, некои велат дека нема врска самата батерија престанува да се полни откако ќе достигне 100% ... Ич не сум информирана за овие работи,се извинувам ако прашањата изгледаат смешно
Да не знаете дали работи Стопанска банка во Веро- Џамбо денес? Или некоја друга експозитура? И до колку часот?
Таа во веро центар до 13.30 работи. Исто и во Бyнjаковец и во Аеродром(таа kaj банките) до 13.30 работат
се' уште користам аналоген апарат и ги вадам во фото студио во Штип, но мислам дека може во било кое во Скопје. Еднаш другар вадел од некое во ГТЦ. Ми зимаат 150 денари
на пример денеска сме сабота, ако си го купила денес, потроши му ја моменталната батерија наполнета од продавница, и вечер пред спиење го вклучи да се наполни, и наутро кога ќе станеш, исклучи го
Девојки сте го виделе ли фустанов во Зара? Го има на страната, но не сум сигурна дали го има и кај нас, ептен би ми била од корист информацијата. Long tube dress, 799 денари е. Спојлер
На Вибер добив порака на германски од некоја си Kristina и две пораки ми имаше оставено на германски. Стварно појма немам кој е (има маче на сликата). Исто така во текот на истиот ден ми иди смс напишан на српски јазик (дали расте малиот Марко, Кате ми е некако ослабена...) . Дали се ова спам пораки? Инаку, ни за таа Кате ни за Марко појма немам за кој ми збора... Дали имал некој слично искуство на вибер?
Ако може некој/а да ми каже кои се тие теми во кои кога пишуваме одговорите се бројат, а во кои теми истите не се бројат/рачунат? (Ова во една тема го прочитав инаку не знаев дека е така)
Вчера порачував некои работи и ми пишува дека би требало да пристигнат од март 2.-март 24. Значи месец до 45 дена, ако имаш среќа и за помалку време