Па не е баш се кинеско. СТ е добра гирма. Јас имам таква клима летото земено и сум задоволен. Конкретно за таа фирма ти кажувам. А од Самсумг и ЛГ нема утка. Ќе ги платиш поскапо но стварно вредат.
Се е како ке ти се погоди, некогаш само името го плаќаш друго ништо. Jaс коа купував телевизор продавачот ми рече Grunding биле најдобри, пред 5 години ми е купен и стварно сум задоволна од него. Samsung и LG сите ги фалат на пример, јас се што иам купено од нив ми цркнало за многу брзо време и не ги препорачувам.
Ние дoма имаме LG и ST oд LG сме премнoгу задoвoлни. Една ден викнавме луѓе од кабловска и само што седнаа го видојда телевизорот и викаат ооо LG најдобрата марка за телевизори многу добро се имаат покажано. А од ST не е нешто посебно но сепак си работи.
Леново грешка е, мислев на Тошиба. Од брзање сум погрешила Не ми се брза за купување, па ќе размислам. Фала ви многу за одговорите
Kala21 пoпустите зa нoвиве кoлекции штo се сегa прoлет летo ќе пoчнaт oд 15 јули и трaaт се дoдекa не се рaспрoдaде се
Моите земаа Quart, а тетин ми зема пред некој ден SТ. Добри се. Ама слика како Самсунгот немаат. Јас земав Самсунг пред 3 години, а подобра слика имаат од нивните. Плус имаат опции што ги немаат нивните. Како на пример не можат да го поврзат со телефон и сл. Самсунг се поскапи, ама вреди за парите што ќе ги дадеш. Затоа се и најдобра марка за ТВ.
http://setec.mk/Tv-Audio-Video/ТV's/LED-TVs/SAMSUNG-32J4000-32-82cm68078 @Marick14 Конкретно за овој телевизор што мислиш? Што опции има? Или па предложи ми некој друг Samsung, до кај 16.000 Ама воопшто не се разбирам од телевизори
Се чистат ли четки со Нивеа купка? Класичната, плава. Моментално само тоа имам при рака. Обично ги чистев со Бекутан купка и ми одговараше плус и бебешко ама немам сега.Гледам на јутуб една ги чисти и со течен сапун и масло ама страв ми е да не се нафрлам после, проблематична ми е кожата.Совет?
Можеш да ги чистиш со што сакаш..сум користела секакви, купки, секакви сапуни дури и шампони..ама ако ти е страв заради тоа што кожата ти е чуствителна ти препорачувам бебешки производи...дали сапун или шампон, демек како помалку штетни
Девојки професорот згрешил, ми пишал во индекс една оценка повисока него ли што имам, што треба да правам на студентски да пријавам или кај него ?