Зависи дали сакаш внатрешна или надворешна. Внатрешните се од 100 па нагоре, а надворешните се поскапи. Внатрешни има и во Џамбо 120 ден беа мислам, ама треба да има и во продавници за велосипеди.
Здраво, неможев да најдам слична тема.. Дали можат калапите за мафини да се заменат со нешто друго бидејки моментално ги немам а сакам да печам?
Кај него, треба да ти ја смени и да ти се потпише. Вака знам дека ги преправаат кај нас на економски, мислам дека и ти студираше тука Сега за да не бидам на двапати за мене да прашам кој знае Дали кога се сликаш за возачка, имаш диоптер и во лекарското ти стои дека носиш контактни леќи, треба (мора) да се сликаш со наочари или без нив?
Дали може со било какво средно да се запишеш на Драмски факултет? Мислам, дали е важно средното толку, па макар и козметичко да е?
Ви благодарам девојки за предходното прашање. Сега да прашам уште нешто.Дали некој знае кога аплицираш за неиселеничка виза за Сад и притоа не стиснеш да ти го пратат DS от на е маил и не можеш да се логираш да го исправиш тоа,а интервјуто ти е веќе закажано.Значи тој документ е потребен да се носи на интервјуто ама не можеш да дојдеш никако до него.Дали знаете дали контакт центарот може да помогне да се исправи тоа или ќе мора да се откажува целата процедура и да се плаќа одново? И дали само во контакт центарот во амбасада треба да се побара помош или има некој друг контакт за вакви технички проблеми?Бидејќи лицето кое им посредувало на луѓево за кои прашувам пристапило крајно несериозно и не само што погрешило да не им стигне документот на е маил туку и ги заборавило пасвордот и сигурносните прашања од сајтот и не можат да го исправат тоа... Ако некој има некоја информација нека ме контактира или нека пише тука, не прашувам за мене, ама прилично е итна ситуацијата,бидејќи интервјуто е закажано и бројани се деновите
исклучиво во фото студиото во Веро тафталиџе....од друго место може да ти ја вратат фотографијата...не прави експерименти со тоа, може да го изгубш терминот...и да нагласиш таму за каде ти е
Општо сакав цвеќиња и да не лутам многу низ град сакав од таму да земам. А, каде има најмногу избор в Центар? не ми се оди до Битпазар, а знам дека таму има многу.
@Bloom19 За среќа не треба со наочари. Од кога направија во лекарското да пишува со леќи, сликањето е без наочари.
Ако сакаш семе да садиш има во секоја земјоделска аптека, ги имаш до зелено пазарче на пример, а расад или веќе возрасни растенија тоа по цвеќарите или по пазарите има секогаш.
Иако е Самсунг мене не ми се допаѓа овој. Перфомансите се лоши. Има еден приклучок за usb, нема full HD и не е Smart TV. Ако бараш до таа цена ТВ, јас би ти препорачал друг да гледаш. Кај Самсунг високата класа се квалитетни. Овие послабите не.
Што мислите за розево BMW? Или само делови? (ретровизор и решките напред под знакот) Дали е премногу сељачки или би можело да стои убаво?
Има BMW Bad mobil, a ова розевово ќе личи на BMW Boki 13 Јас сум за - НЕ едит: BMW најмногу ми го личи во сива или ice-blue боја.
Ако мислиш за небесно плава и мене ми се допаѓа таа боја. Ама сакав со розево да искомбинирам. Црно со розево ваљда оди, а?
Страв ми е ако е цело розево да не е многу женско, па да ме мислат педер. А знаете ли каде има добар мајстор за фарбање?