Извини малце касно ти одговарам,но периодов сум слабо активен на форумов. Иначе апликациите од апп стор си ги плаќаш со картичка,имаш таму да си ставиш каква картичка користиш и си пополнуваш све и послем тоа нормално купуваш.
Кажете ми кај има фотокопирница во досег од Грчка амбасада до центар? Ми треба да испринтам нешто од e-mail директно, и по можност да работи околу 17:30-18:00 часот.. Фала ви
Ај кој има полагано прва помош за возачка дозвола да ми каже колку часа трае обуката ,како се полага и сл?
@presiosaP Обуката трае два дена. Првиот ден има предавање теорија, другиот ви објаснуваат практично и на крај ви даваат еден мал тест ( не се сеќавам точно колку прашања имаше). Тестот е лесен, прашањата се од тоа што ви го кажувале тука Вака беше кај мене кога полагав, веројатно секаде е исто
Сакам да прашам нешто, итно ми е. Дали знае некој каде низ Скопје можам да купам некој музички албум на Вајтснејк, по пристапна цена?
Прашај во Југотон и Пола Југотон во ГТЦ и над нив или на истиот кат имаше уште една продавница за тоа.
Не трaеше двa денa, туку некoи си двa-три чaсa. Имa предaвaње, oбукa и нa крaј дaвaaт тест сo зaoкружувaње. Мислaм декa 10 прaшaњa се aкo не се лaжaм. Не е ништo стрaшнo, некoи ти ги кaжувaaт oдгoвoрите.
Препорачајте ми ординација за изработка на забен мост од која сте задоволни? И цена на еден заб? Без разлика дали порцелански или обични
Мене ми даде пред некој ден од телефон кога се вклучив на месинџер, но не ја активирав опцијата. Влези во апликацијата фб и влези од таму на месинџерот и ќе ја видиш најгоре опцијата.