Имам направено да ми стига код со 6 цифри на мобилен, за да го пишам кога се оклучувам на фб.Сега еве 15 минути чекам да добијам код, и пробувам одново, никако да ми стигне кодот.А секогаш во истата секунда стигаше.Шо е работата ?
И на мене еднаш така ми се случи,го почекав кодот малку подолго,но стигна.Можно е системот да им паѓа и доцни кодот.Но сепак провери си и дали адресата и пасвордот точно си ги внела при вклучувањето и пробај повторно.
Пробав многу пати, и прашав ми кажаа да одам од тел на фб, да инсталираам фб, и да одам таму да тргнам за да ми стигат кодови.Ама мн ми е слаб нетот, и ми бара акаунти, пишав точни не бива, пишам емаил адреса не бива, пишам гмаил пак не бива.Еве веќе еден час уште не стигна.И други ми рекоа дека веќе не им стигало код.А баш вчера ќе го тргнував кодот.
Помагајте , голема мака имам, како да си го заштитам мојот фб профил, мојот бивши се уклулува на мојот профил, а пасвордот си го сменив денеска два пати
Можеш на Dropbox,само што нема многу простор,2гб. Ама ако направиш повеќе акаунти,ќе ти собере се Исто така опцијата One Drive на компјутерите,таму имаш 15гб простор,треба само Microsoft account да направиш. Не знам дали ова може на постари оперативни системи,јас го забележав откога го инсталирав Виндоус 10.
Внесен ми е. Како да си го избришам фб профилот има таква опција ? Не да го деактивирам туку избришам.
Јас мислам дека не постои таква опција освен деактивирање на профилот. И кога ќе го деактивираш пак ли успева да се вклучи ?
А да не ти го знае пасвордот и на мејлот со кој се уклучуваш на фб? Бидејќи ако ти го знае,секогаш кога го ресетираш за да го промениш,и тој може да го направи истото.Па и ти ако деактивираш,тој може да го реактивира.