Ставај им лек. Ќе го купиш од кај што ја купи и рипката. Се става мислам дека 2-3 капки. Можеби ти е болна рибата.
Ме интересира како се препознава ИП адреса, дали секој уред (телефон, пц, лап топ) поединечно има различна IP adresa или по локацијата се одредува?
Во Џамбо видов ланчиња, мислам дека се 4 во пакување. Тенки, златна боја, на едно пишува love, наа другите не се сеќавам, но различни се. Е сакав да прашам, се носат тие одделно или сите заедно одеднаш?
Девојки сакам да ми кажите што да направам. Мислам дека дечкото сака да ми раскини. Јас не сакам но сега вејќе ако треба да се разделиме тоа е тоа но сакам да му кажам онака со зборови дека ке направи грешка. Што да му кажам. Не да го повредам него онака за да се сејкава на мене да ме памти. Нешто во смисла ке почнам среќно понатаму ова она и што д аму кажам за да не може да заборави на тие зборови и на таа разделба?
Ако навистина му било убаво, сам ќе ја увиди грешката понатаму. На сила убавина не бива, ако не е среќен подобро да раскинете отколку да се мачите. No hard feelings
сваќам па и баш затоа а и причината е баш глупава можи и д асе кажи дека нема некоја причина и баш затоа а и онака да му направам еден добар муабет сакам
Девојки сакам да ми кажите што да направам. Мислам дека дечкото сака да ми раскини. Јас не сакам но сега вејќе ако треба да се разделиме тоа е тоа но сакам да му кажам онака со зборови дека ке направи грешка. Што да му кажам. Не да го повредам него онака за да се сејкава на мене да ме памти. Нешто во смисла ке почнам среќно понатаму ова она и што д аму кажам за да не може да заборави на тие зборови и на таа разделба? Отпеј му ја песнава мислам дека ке те запамти
Секако, кажи како ти се чувствуваш и прашај кои се причините за раскинување. Ако е нешто што може да се поправи, предложи да се обидете, ако не, тогаш...
па прицина е тоа што постојано сака да е по негово ке предложи нешто ајде јас ке прифатам друго ај и тоа ама сега некои работи и мене ми пречат и му кажав вака и вака мене тоа ми смета неможи и така и тој се мршти и затоа