Да прашам, може ли ако земам телефон од One да работи со картичка од T-Mobile? Колку што знам, телефони земени во One работат само со нивна картичка, ама дали постои можност да се надмине тоа? Со декодирање или што знам јас што? М?
Знаете ли дали постои опција на t-mobile како SOS што е на вип? Да ставиш кредит од некои 30 денари,а да ти ги повлечат од наредното надополнување?
Dali znae nekoj da mi pise strana na fb od kaj sto mozam da poracam isprintan tekst na maicka (osven Ariza posto im pisav ne mi vratija) ?
Da ve prasam dali mislite deka odelata mashki sto se so bordo sako deka se stvarno mnogu ubavi i vpecatlivi za matura ?? dali vi licat ubavo
Сите слики со се фолдерот pictures несакајки ги избришав додека средував документи на лаптопот.. Имам windows 10, и дали постои решение да ги вратам некако бидејќи ги немам никаде на друго место?
Убaви се, aмa кo штo гледaм пoвеќетo мaшки денес (дa не речaм сите) вo кoмбинaциите зa мaтурa/пoлумaтурa секoгaш имaaт нештo бoрдo нa нив без рaзликa пaнтaлoни, кoшулa, сaкo... веќе виденo.
@presiosaP сигурно така ти е наместено во Power options. Можеш да го смениш во Edit plan settings. Пример мојот се гаси за 15 минути ако е на полнач или за 5 минути ако е само на батерија.