@buba4e89 Не знам зошто, ама не можам двете мислења да ги цитирам. Ама она прашува за Чаир, дека има и во Чаир еден. Кај џамијата во Чаир. Позади амбулантата има комплекс згради, позади зградите е. Поранешен Тинкс. Кој и да прашаш ќе ти покаже.
E ti blagodaram mnogu,jas barav po gugal i poveketo mislenja bea deka ne se trajni a nekoi pak se mnogu zadovolni.a gi pomirisnav epten ubavi mi bea.vo solun znaci na pola cena se,vo ovdesniot zara vo verona nesto pomalku od 10evra bea.mislam deka sepak ke zemam nekolku..fala ti uste ednas..
Orhidea mozam li da stavam vo spalnata,posto znam deka nekoi cvekjinja ne se cuvaat doma,pogotovo vo prostorii za spienje,za site cvekinja li vazi toa??
Zenicki sakam nesto da si poracam od avon dali ce saka nekoj da mi ja pusti stranata ..edna strana sto ja imam prvo mi izleguva deka moram da se registriram ..koga probuvam da se registriram nesto me odbiva
http://www.avoncosmetics.com.mk/PRSuite/static/widgets/ebw/mk/ebrochure.html Еве ја брошурата мила, ама сега видов пишува дека оваа брошура важи до утре, новата не знам кога излегува...
Dali ima nekoja clenka sto raboti vo UJP!? Ako saka da mi pise PP bi sakala nesto da ja prasam. Blagodaram
ако не ти е исклучен документот горе од лево одма после иконката за главното мени имаш една стрелка полукружна, на неа кликни. Ако веќе имаш safe толку е
Сакам да прашам колку чинат водотпорните маски за телефон т.е. конкретно да можам да се сликам под вода и каде ги има?
Имам дебитна картичка на Тутунска и секој месец имам прилив на денари. Прашањето ми е дали можам да ја користам во странство?
Можеш @kjukli ,и јас редовно ја користам во странство. Минува секаде. Eдит: не зема ништо. Си плаќаш по вредноста на валутата во тековниот ден. А за од банкомат незнам колку е. Ама би требало да има некоја провизија.
@duffi, Фала ти многу. Јас прашав во банка, ама ич не ја разбрав таа. Ми збореше за некакви си 300 денари и ме остави во дилема.