А било кој може да поднесе документи, кога аплицирам или кога ќе треба официјално да се запишам? И како оди електронското пријавување?
Инфлуенс е затворена веќе подолго време. @kajl , пирс, канали има во Ботони во гтц. И во двата случаи може друг да ги однесе документите. Upisi.ukim.edu.mk , доколку се запишуваш на некој од факултетите на УКИМ. Потребно е да ги знаеш оценките од сведителство и матура, бидејќи треба да ги внесеш. Имаш тема во Образование - Полагање матура и уписи на факултет. Имаат пишано и за електронското пријавување. П.с. Памти ги е-маилот и лозинката, бидејќи ќе ти требаат понатака за запишување/заверување семестар, пријавување испити и сл.
Може ли некој што го посетил македонско село да ми каже како се движат цените таму, колку се плаќа влез (ако се плаќа) и до колку часот е отворено?
Не се плаќа влез,а цените се вака. 2 кафиња капучино,2 пива и едно 1 малибу,400 ден. Работи од 10 до 18 ч
Дали знаете салон за нокти во Охрид, каде што го вадат гелот со машинче и прават убави и квалитетни нокти, да ми препорачате..
бр.1- Некоја од Битола ако може да ми каже кој студентски дом е најблиску до Славјанскиот Универзитет? бр.2- Дали во студентските примаат ако си на приватен факултет? Да не се плаќа нешто повеќе? Нешто така слушнав.
До колку работат фотокопирниците во Мавровка Либро, Зоки, Вито и слични ефтини, ве молам за инфо, итно ми е
За Веро Џамбо сум прилично сигурна дека работи. Во ГТЦ работи Боди Лајн и може уште нешто, ама недела и празници генерално се неработни за ГТЦ.
Каде можам да најдам патни торби, со среден квалитет, помала и средна големина? Ве молам за локација и цена.
Или некоја друга копирноца каде има, треба да принтам. Хелп @Someonespecial ти се движиш срцка таму, ако знаеш