Нема кај нив срце не срце,едноставно таков им е системот на работа,и ако закасниш еден ден те бришат од систем.
Моето е малку поинакво, не е од оваа фирма, ама исто има повеќе делови, за да го користиш кој сакаш. Јас сум задоволна, поготово виткањето е многу полесно и побрзо, ама мнооогу ја гори косата. Барем моето. Премногу ја гори и воопшто не е за секојдневна употреба. Јас го користам ептен ретко, само за некои посебни прилики.
Ако не ти е тешко сликичка или на нет да видиш , да знам дали да заемам, за виткање ми е и мене фала ти
Не се сеќавам искрено каква марка беше, а кутијата не ја чувам. Го зедов околу година и пол од Нептун, и еве сега проверив на нивната страна, го немаат, а немаат ни слично на него. Али во Сетек го има баш ова Babyliss ти што го постира, и плус има 2 додатоци повеќе од моето. Јас кога го земав, уште таму додека бев, ги проверив сите додатоци еден по еден дали загреваат за да бидам сигурна. Ако загреваат, значи во ред ке биде. А мислам дека и гаранција треба да има, така да, ако има некаков проблем, ќе ти го сменат
Нема за што Штета што го нема моето, барем знам дека океј ќе беше, али ова може да испадни и многу подобро. Ти битно испровери го додека го немаш платено, па ако загрева, сигурно ке витка. Ајде па да се пофалиш
Дали знае некој нешто повеќе за паралелни студии? Имам слушнато дека ако студираш паралелно, факултетот што го студираш вонредно не се плаќа?
@kjukli Има воз, јас на 15ти мислам да одам за Штип, тогаш е бесплатен мислам дека. Прво го направија третиот викенд од месецот бесплатен, па после и првиот колку што знам... ама не сум сигурна. Едит.. Не бил бесплатен на 15ти, ама за третиот викенд сум сигурна.
Мислам дека е потребен просек. Прочепкај баш низ (официјалните) страни или директно на студентски. Прв и трет викенд е за лица до 27 години, а секој четврток е само за студенти. Во двата случаи карта треба да си извадиш.
Неработен!? Во вторник не е ниту верски, ниту државен празник кој со одлука на државните органи е прогласен за неработен. На 27 септември е Крстовден но работен ден како и другите денови.