Na komentari ne vrakaat zatoa jas sekogas inbox pisam. 2100-2200 mi kazaa jas prasav za 6 para koi mi se dopadnaa. Ovie visokite se 2200 drugite niski 2100. Mn se jaki ako ne najdam kaj nas nesto da mi faka oko kako ovie ke poracam za 2-3 dena stigale.
@Winter Lady Со оглед на тоа што на нивната Фејсбук страница имаат 20.700 лајкови, не би требало да бидат лоши или некоја измама во врска со порачките, мое мислење
Vaka ako poracuvas za ovie dva tri dena i ako se dobri vaka na noga ke mi kazes za da si zemam i jas,a ovie sliki se od net ,ne im se direktno od butik ama bi trebalo da se isti, so i da napravis pisi da znaeme kakvi se i dali se dobri , jas vcera razgleduvav kaj nas nema nekoj posebni modeli se e do gluzdovi bordo boja crni.. Strumica bi trebalo da ima podobar izbor , ako najdes tamu uste podobro moze i da se poevtini, i pisi sekako da ni kazes
А од каде знаеш дека не се од бутикот сликите туку од нет ? Па планирам да ги прашам и за уште еден модел колку е тука кај нас истите се 1800 кратки тегет ги пробав ептен беа комотни ама после други зедов. И мн јаки салонки имаат плиш ама ептен плиш се и мн јаки ми се.
Видечемо Самерке. И јас мислам така де. Ќе пишам вечер дали ќе порачам. И кога ќе стигнат ќе сликнам.
Да да знам ја нарачувам нонстоп онлине алишта и кондури. Вчера вечерта им пишав така дали утре ии во понеделник ќе ми стигнат.
Девојки имате ли порачувано од Sport Vision онлајн? Има супер акција на одредени производи овој викенд, пример спортски градници Nike околу 800 - 900 денари, па ме интересира дали некој има искуство?
Девојки, едно мозе глупаво прашање... Што би му дошло Liquid corn starch, на македонски? Барав на нетов, ама слабо...
@ModernMuse По тоа што најдов на Интернет, liquid starch е течност или адитив што се прска на алиштата пред пеглање за полесно манипулирање со нив и брзо исправување. Може да се направи од пченкарен скроб (cornstarch) и вода исто така,