Јас лично немам, но имам другарка која постојано оттаму порачува се и сешто, меѓу другото и облека, и секогаш и стига она кое си го порачала, ништо досега не и било неквалитетно, скршено, или на кој било друг начин оштетено.
Доколку некој од вас знае некој кафич низ Скопјево кој се изнајмува за нова година нека ме контактира во дм
Мене до сега ми стига се на време, обично во големините према кои кога сум ги нарачувала сум ги „замислила“, некои поефтини обично имаат полош материјал од прикажаниот, ама тоа зависи од продавач до продавач.
Знаете некои луѓе што издаваат соби во маврово,крушево,берово по нормални цени?Доколку да би ве замолила да ме контактирате во лп
Бидејќи неможев да најдам соодветна тема за ова пишувам тука. На мојот број од оне ми стигна сега порака: Моментално сте во грејс период. Знае некој што значи ова? Иначе не сум на претплата.
Кои поклони се добиваат во оваа К16 кампања и во наредната К17 кампања со станување на лидер во АВОН???
@Мариаа. Грејс период значи временски период даден од почетокот на користењето на кредитот до првата отплата на главнината.
Дали знаете некој кои дава приватни часови во Штип хемија?Или некој студент што е при крај на факс хемија?
Ni se razvi diskusija okolu avionite,moze da stojat avionite vo edno isto mesto gore vo vozduh ili e nevozmozno.bratucetka mi tvrdi deka bile dolgo vreme vo edno isto mesto..mozno e ili i se pricinalo?
@bella.s Не. Понекогаш ни се причинува ако лета со иста брзина како ветерот, во спротивна насока. А одредени авиони, како помалите, летаат побавно и тоа може да е причината да има привид како да е на едно место