тоа е прашак против грип ако не се лажам...како и сите други...со топло-млака вода, не жешка и во количина колку една чаша (200гр)
Да не бил некој овие денови до Рамстор, да ми каже, дали сеуште го има Рафаело како подарок што е пакувањето? Мерси однапред Едит: @kukla21 Кукла, мислам дека ти ми спомна тогаш дека имало, а немав време да отидам да купам, да не знаеш сега дали има?
Еј не видов цена, скроз на брзање бев, видов само дека тука кај влезот има од сите брендови (Рафаело, Милка, Киндер, итн.) посебни новогодишни изданија. Јас сакам да прашам дали има разлика помеѓу гардеробата во Ваикики Рамстор и Ваикики Сити Мол? Си замеркав еден џемпер во тој во Рамстор, во Сити Мол влагам 3 пати го нема и нема!
Има. И јас сум приметила дека не секогаш имаат иста роба во сите продавници. Некои парчиња ги имаат секаде, ама некои не.
Некој што има искуство со WizzAir да ми каже,како што се наближува денот на летот можно ли е да се случи да ги намалат картите или м ги зголемуваат цените? Пример од сега за 31 цената е 3500, околу 28ми 29ти има ли шанси да биде намалено?
Како што се наближува денот така цената се покачува а ако имш срека и има место во летот за време на резервацијата а летот е др. ден на пр. можи да е уште намалена... Никогаш не се знај зошто се менуваат цените од минута во минута. Затоа се резервира месец-два пред датумот. Резервирај на време да не се каеш покасно
@s.T.e.F.i во сити мол имаше од оние штандови за гравирање, конкретно маски за мобилни телефони гравираа, па може да провериш дали може и запалка. Инаку не се сеќавам точно на кој спрат е тоа, па ако одиш таму, провери.
@Bender Rodriguez @Ketchup @Peco ,и други кои би можеле да знаат или имаат инфо. Дали знаете каде се наоѓа Фан Шоп-от на КК Работнички? Поклон за НГ треба да купувам
Ако мислиш на дресови, имаш во ГТЦ две продавници, едната беше на првиот спрат мислам, а другата најгоре. ФК фан шопот се наоѓа во Градски Парк каде што е клубот, а за КК немам чуено дека има. Како и да е провери на странава може ќе најдеш нешто повеќе: https://www.facebook.com/CityParkBoys/
Водачот ти е по избор допилнително плаќаш. Види во Балкан Фан имаа понуда за 69 евра, а можеш и да наведеш дека не сакаш водич.