Лек за Херпес , се обратив и во одредена тема не добив одговор, ми се појави во внатрешна страна на десен образ
Зависи од тежината, види на нивната страна можеби има информации. Знам не помогнав многу. Одиш во Карго канцеларијата оставаш пратка, ти зимаат податоци, ако праќањето е на твој трошок тогаш плаќаш и толку. Ти даваат документ за потврда.
Зависи од многу фактори. Пробај го нивниот онлајн калкулатор, треба да внесеш и димензии на пакет и тежина. Најдобро е сепак да се јавиш кај нив, затоа што знаат да дадат и попуст еве ти линкче до калкулаторот http://dct.dhl.com/input.jsp?langId=en&originCCId=MK
Не можам лп да ти пишам . Ќе сакаш ли да ми провериш во калкулаторот колку би било до Словенија еден среден пакет? Не знам димензии
Сега бев во аптека. За внатрешен херпес има некои капки на база на билки околу 290 денари се. Јас зедов маст акцирол или како и да беше,за надворешна употреба.
а за внатрешно ? ме боли многу ми се зафати и дел од јазикот незнам што е вака ова неможам ни вода да се напијам неможам да дочекам до сабајле ,нема аптека кај мене во близина дежурна
Да не ти е афта случајно? Не знам кај си ама провери Зегин имаат дежурни едната е под Железничка другата на партизанска на ќошот до Ла Делишс па ако некоја од тие ти е поблиску отиди да не трпиш болка до сабајле, а во меѓувреме прај гаргара со чај од камилица.
Ne e afta, cela usna mi e so herpesi podujana od gore a dolu samo eden imam a od vnatre mi obrazot desen i mi se prefatil jazikot , ova poslednive dva dena vaka mi e so herpes a ova deneska pocna so vnatresno
Земи Ацикловир е добар за херпеси,а има едно како мастило е плаво за херпеси и афти во апотека само не го помнам називот.Сигурно го знаат во апотека.Ти посакувам брз помин
So sudski nalozi gluposti odi toa bezveza za pripejd A pospejd se plajka i ti e aktivirano koj zvoni ti pokazuva ,kaj mene e taka na Vip sum
@anonymousgirl03 Јас знам дека на англиски се вика hip flask, а кај нас не знам дали постои друг збор освен плоска