Немаше таква опција, само пишав име, презиме, маил, број и кога доаѓам и си одам и толку. Можеби на маил ќе стигне нешто. Имаат фора до утре, ако не преку booking. Епа ова е бајаги голем хотел со 4* и не користи viber, туку број на фиксен.
Тие штo прaвете Бг дoкументи, штo oдгoвaрaте зoштo скaте дa живеете вo oдреден грaд и штo ќе смени тoa aкo имaте бг држaвјaaнствo??
Ако таму не ти ја завиткаат можеш во Рамстор, на штандот со мечиња, честитки или во цвеќара, гифт шоп. Обично е околу 100 ден завиткувањето.
Си ги испрскав наочарите со лак за коса..Стаклото ми е катастрофално,пробав со сапун,ладна,топла вода,марамици за наочари и ништо не помага.Да не знаете некој начин како можам да ги исчистам?
Snow star,gi ima mnoogu,ke ti pisam od onie sto jas gi znam,GIUNTI e edna od najstarite i podobrite,potoa megu podobrite se MONDADORI,MANNA,HAZARD,DE AGOSTINI,FELTINELLI,EINAUDI i uste mnogu dr.Se nadevam deka ti bev od pomos
Има ли некој од вас видено од овие украси или како да ги наречам, хаваи девојки или момци со укулеле, или некоја плишана играчка во овој стил во Скопје?