А јас сакав да прашам какви платежни картички користите за во државава и за надвор од истата дали можи да ми дадете некој совет која банка е најажурна,ваши искуства со провизија ... пример имам отворено трансакциска сметка во НЛБ тутнска и ми зема по 30 денари за одржување на сметка а не ја користам и тоа ми е тапа
Во секоја оптика каде што продаваат леќи со диоптер би требало да има и без диоптер. http://prima.mk/контактни-леќи-во-боја И овде можеш да најдеш за онлајн нарачка.
Дечки, сте биле ли вo FOUR рестoрaнoт вo Грaдски пaрк? Спoделете цени, aмбиент и сличнo. Сaкaм дa гo пoсетaм неделaвa.
Мене ми цркна полначот за таблетот, секаде барав по продавнициве низ градов, ама не најдов. Случајно бев на зелено пазарче, па побарав во делот кај што продаваат аксесориз за мобилни, си најдов полнач. Јас си го носев таблетот и полначот со мене, па одма можев да проверам дали е исправен полначот. Провери на зелено пазарче.
Shtok,na koj dr.pijalok potsekja,nemam probano a sakam da kupam za poklon pa dali ke pogodam,da ne ostane neispien? I uste edno prasanje,ovie na gillette po sto se razlikuvaat od obicniot bik,i dali se dobri?
Знае некој/а како оди постапката со вадење Зелен картон? Знам дека беше на годишно ниво, имаше нешто со важност од месец, но ме буни тоа што летото кога бевме на еден ден во Солун ни беше поминат рокот и татко ми преку осигурителната компанија беше извадил Зелен картон кои осигурителниот агент му го направил само за тој ден. Не ми е јасно, татко ми ми објаснуваше тогаш, а сега ми кажува нешто уште толку ме збуни и стави во мисла како е.
@Mr. Right И јас би сакала да знам, некој да сподели впечаток, мене местенцето ми изгледа ептен добро, така софистицирано и кул.
Можам да пријавам некого во полиција за психичко малтретирање (чисто да го уплашам) на работно место?
Можеш за мобинг да го пријавиш, тука кај нас, ма да не знам колку фајде би имала од тоа пријавување. Ама кај тебе мила не знам кои се законите...
Во Скопје сум сега душо, не сакам да имам фајде не знам какво, сакам само да превземам нешто и да го уплашам гадот.