Мислам дека кај нас ги нема нигде. Јас во Србија си купував, конкретно во Ниш, ама мислам дека има и скоро во секој друг град
Здраво сакам да прашам дали на бит пазар се продават мониста и кои денови рааботи и до колку часот а исто така имам слушнато дека до бит пазар имало некоја продавница за монисти ја викале лименка или слично хахах ќе може ли некој да ми даде информации
Има на тезгите на женски пазар, на лажица ги продаваат, порано беше 20 денари лажица ама не знам сега колку е.
Во офис плус има убави машки кожни на Галко ама поскапи се, 1500-2000+ Во дуки и дасо па немам видено ништо од чиста кожа, квалитетна А Мона ми се преценети..
Продавницата се наоѓа кога одиш по улицата кон женски пазар, продолжуваш уште 10тина м и од лева страна има една зграда. Има два дуќани. Едниот е видлив веднаш, а вториот е полево има едно како тунелче, таму е влезот. Овој вториов е многу снабден со материјали за DIY од монистри, кристали, до секакви други материјал од типот на кутивчиња, цветови, украцс за кутии, чипки и други слични материјали. Се надевам дека добро ти објаснив. пс. мислам дека на зградата горе пишуваше Атлантик ако не се лажам.
http://www.zdnet.com/article/yahoo-warning-users-that-hackers-forged-cookies-to-access-accounts/ @LollySky
Сфаќам.... За среќа, мејлот ми е спореден, од порано кога имав месенџер на yahoo, така да не ме загрижува многу, нека читаат глупостите од рандом белосветски муабети Gmail-oт ми изгледал отсекогаш подоверлив така да тој ми е за сериозна комуникација.