Ај некој нека ме просветли што им значи на турските постари мажи што носат кожно ланче околу вратот со триаголник?
Пробај во офис плус и слични продавници, ама носи го и тонерот со тебе најдобро, за да го погодиш моделот
@Mr. Right мене со слични симптоми на телефонот, прво ми преинсталираа софтвер а после 2-3 недели ми ја сменија матичната плоча
Каде во Скопје можам да купам ваков калкулатор? Немора да е ист како на сликата битно тие функции да ги има, т.е таков тип на калкулатор да е.
Јaс мислев првo дa гo фoрмaтитaм телефoнoв, пa дa видaм кaкo ќе биде. Акo не мoрaм дa гo нoсaм нa пoпрaвкa. Кoлку ти земaa зa твoјoт телефoн?
@Vitaly Во книжарата спроти Градежен сум гледала вакви. Фирмата дали беше Тексас, Касио или Шарп не се сеќавам ама имаше такви што исцртуваа графици/функции ( ако конкретно го бараш за таа намена) и нормално цената беше повисочка малку. Конкретно за цртање ти е или ...?
Дали некоја од вас знае колку е цена на нов струјомер, осносно нов струјомер за нов приклучок? Или знае каде можам да се информирам? Нема друга тема каде да го пишам ова.....
Да да за графици ми е потребен. Ми треба во најскоро време па затоа прашав инаку ќе нарачав од интернет. Ти благодарам.
Не ми текнува како се викаа оние штипчињата мали што се ставаат кај копчињата на ракавите на кошулата. Да не ви текнува случајно???
Во двор? Лесно е ептен, мајка ми ги расадува така. Ископај длабока дупка и постави ја вертикално ружата, само 3-4 сантима да биде надвор од земја. Затвори ја одозгора со стаклена тегла и не ја отварај дури не забележиш дека пушта нови гранчиња и листови (или дури не затопли убаво, барем за еден месец отприлика)
Просветно дело во град најблиску имаш карши слаткарницата Крин, пред Јосип Броз гимназијата. Баш сега поминав случајно од таму и ја видов.