Еве сега се обидувам да пронајдам. Гледам се упалаќаат 100 денари административна такса и 50 за упис во матична книга на венчани. За некоја од овие две уплати зборуваме?
Ако уплатата е на 03161 (Административни такси во готови пари) се плаќа на општина на живеење. Извадок од некое упатство е ова Трезорска сметка 100-0000000-630-95 Уплатна сметка 840-XXX-03161 XXX значи запишување на шифра на општината во која има седиште уплатувачот на таксата.
Јас знам дека не требало да е на Исток. Односно не треба да биде главата на Исток, а нозете накај запад, затоа што така се правеле гробовите на гробишита.
Нема гајле. могу се нејасни овие работи, а секоја давачка има различно правило. Битно да се заврши работа.
Некој да знае која е процедурата со суспендирање на факултетот? Поточно, ќе патувам надвор од Македонија на подолг период, па затоа нема да можам да продолжам со студирање.
Devojki dali 27ca avtobus odi do ul Pero Nakov br 144, potocno nekade nakaj hemisko? (aerodrom) Ili dali drug avtobus odi natamu?
Јас за такво правило не сум слушнала. Не знам според фенг шуи како е, ама дефинитивно не е според положба на починатите на гробишта. П.С. Моите нозе се завртени накај североисток, на брат ми накај југ, а на родителите кон запад. За какво суспендирање зборуваш? Тоа е исклучување, ама со принуда и факултетот тебе би те суспендирал доколку направиш прекршок. Ти треба да го ставиш во мирување факултетот. Не знам процедура, оди во студентски и прашај. Не знам дали за сите факултети важи, ама на некои факултети за оваа процедура треба да платиш 200 евра во денарска противвредност. Е и јас да прашам. Знае некој што текст треба да се пише и на кој број да се прати за да се активираат 2 гига интернет за 150 денари на ЏаБест?
Кај Бриколаж 3Б, 3А (ама не и обична 3) 42, 44, 13, 23... 3а 3б 44 и 23 преку рекорд, аеродром, бриколаж па секој на своја страна 42 од драчево, пинтија, по првомајска кај усје десно кон Џеваир кулите, бриколаж па до железара 13ка од кисела вода до железара.. @Rebecca_R нема веќе 2 за 150 Сега е 1 за 199 3 за 379ден
https://guideimg.alibaba.com/images...colate-bar-coconut-100gr-x-3-bars_4576136.jpg Чоколадава ја има кај нас? Или некоја друга да ми предложите од 100гр. со кокос?